ZUJA x BAMBUS

10/10/2017 07:35


Za nekatere že slišano, za večino pa novost. Pri Zuja smo prvi v Sloveniji razvili material iz ekološko pridelanih bambusovih vlaken, ki so izredno primerna za izdelavo spodnjega perila. Spodnje perilo iz bambusa vizualno navdušuje, saj se sveti kot svila, prav tako pa je na otip mehkejše od bombaža, kar morda vedo le redki, ki so si ga upali poskusiti. Če vas do sedaj še nismo uspeli prepričati, vas vabimo, da nas obiščete na letošnjem sejemu Narava in Zdravje, ki bo od 12.-15. oktobra 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 

Ob čudovitem izgledu je perilo prav tako prijazno okolju in človeku. Bambus je trava, ki raste hitro, zato ne potrebuje nobenih kemičnih obdelav za končno uporabo. Odličen je tudi zato, ker je razgradljiv in s tem dodatno ne obremenjuje narave, ki je že tako zasičena s plastiko in podobnimi materiali.

Velika prednost perila iz bambusovih vlaken je v tem, da je perilo na otip mehko in ne draži kože. Je kot druga koža, ki diha in vpija zaradi poroznosti bambusobih vlaken. Prav tako naravno uravnava temperaturo (pozimi greje in poleti hladi), hkrati pa ohranja svežino in ne povzrpča neželenega vonja, zaradi česar je veliko bolj higieničen in zdrav. 

Kar nekaj časa smo se držali načela nevpadljivosti in naravnih odtenkov, vendar nameravamo zaradi povpraševanja počasi začeti ustvarjati tudi barvno spodnje perilo iz bambusa, ki bo sčasoma pridobivalo na večjem izboru barv. Podobno velja tudi za same kroje, ki jih preoblikujemo glede na odzive in vsaj dvakrat letno izdamo dva nova modela, tako da se na spletni strani zuja.si vedno najde kaj novega. Poleg klasičnih krojev za zapeljivost bež kosom spodnjega perila dodajamo čipko in modernejše različice naramnic ter drugih manjših detajlov

Nekaj glavnih dejstev in novosti o naši bambus kolekciji smo vam predstavili, zdaj ste na potezi vi. Preizkusite naše perilo ter se navdušite nad njenim otipom in dejstvom, da poleg higiene skrbite tudi za vaše zdravje. Se vidimo na sejmu Narava in zdravje? 


 
Strinjam se

Stran za delovanje uporablja piškotke.

} }