Zakaj izbrati naše perilo iz bambusa?

BAMBUS SIMBOLIZIRA PREPROSTOST, SREČO, MIR IN ČISTOST, začutite to tudi vi v našem perilu... 

Mehkejši od bombaža z leskom kot svila...

ZUJA KAKOVOST - Bambus ORIGINAL

V podjetju ZUJA smo prvi v Sloveniji razvili material iz bambusovih vlaken katero ima največjo vsebnost bambusovih vlaken, primeren za spodnje perilo. Ker pa prisegamo na nevpadljivo naravno, ne barvano smo kot svetovna novost prišli do te meje, da materilu ne dodajamo dodatnih barvil.

V šivalnici podjetja ZUJA iz visokokakovostne bambusove tkanine šivamo: spodnje majice, spodnje hlače, spalne srajce, pižame ter majice za šport in prosti čas. Delamo z občutkom in ljubeznijo. Začutite ta občutek in ljubezen z našimi izdelki.

Prisegamo na nevpadljivo naravno, ne barvano bež barvo bambusa. Za zapeljivost poskrbimo z dodatki čipke, domiselnimi naramnicami in izvirnimi kroji. Na voljo so kolekcije za ženske, moške, deklice in dečke.

ZGODBA O BAMBUSU

Perilo je izdelano iz vlaken ekološko pridelanega bambusa. Bambus je hitro rastoča trajnica iz družine trav. Je stoodstotno naravno rastoča rastlina, brez uporabe kemikalij, pesticidov ali mineralnih gnojil. Bambus je naravno razgradljiv, kar pomeni veliko razbremenitev za okolje.

Slovenski proizvajalec tkanine iz bambusovih vlaken posluje skladno s strogimi standardi ISO 9000 in ISO 14000. Bambusova vlakna so lepo zaobljena, zato je blago mehko in gladko na otip. Ima svili podoben naraven lesk in je prijetno za nošenje, ki ne draži kože in ne povzroča srbenja. Oblačila dajejo občutek lahkotnosti in so primerna tudi za ljudi z občutljivo kožo. Površina bambusovih vlaken je porozna, kar omogoča naravno zračenje in hkrati tudi visoko vpojnost.

ZDRAVJE

Bambus naravno uravnava telesno temperaturo: v vročih dneh hladi, v mrazu pa greje. Nogavice iz bambusa so zato priporočljive tudi za sladkorne bolnike s slabo prekrvitvijo nog. 

Za ljudi, ki jih pestijo kožne alergije, je bambus odlična izbira, saj je povsem naraven. Umetna sintetična vlakna (t. i. vlakna 21. stoletja) so izdelana iz surove nafte, ki je neobnovljiva in vlakna hitro dobijo neprijeten vonj, za razliko od bambusa, ki je stoodstotno naravnega izvora, naravno obnovljiv in popolnoma naravno razgradljiv.

Bambus ohranja svežino in ne povzroča nezaželenega vonja ter je bolj higieničen in zdrav kot perilo iz drugačne vrste blaga. Bambus omogoča dihanje blaga in je termoregulator. Ima lastnost tampona, ki zaradi mikroskopsko majhnih luknjic hitro absorbira in počasi odvaja vlago, da koža ne postane suha in srbeča.

BAMBUS ZA ŠPORT

Kolekcija športnih oblačil iz bambusa zagotavlja popolno udobje pri vseh vrstah športov v dvoranah ali na prostem. Oblačila za šport Zuja iz bambusa so: 

– ZRAČNA IN ANTISTATIČNA – oblačila iz bambusovih vlaken se nežno oprimejo telesa, a se ne lepijo na kožo; omogočajo dihanje kože, kar je pri športu izjemnega pomena;

– VPOJNA, URAVNAVAJO TELESNO TEMPERATURO – zaradi porozne površine vlaken tkanina iz bambusa hitro vpije pot in hkrati preprečuje, da bi se koža izsušila; bambus ima odlično termoregulacijsko sposobnost: v vročih dneh hladi in v mrazu greje;

– ANTIBAKTERIJSKA IN SVEŽA – športniki poročajo, da kljub močnemu potenju preprečujejo nastanek neprijetnega vonja;

– ZA EKSTREMNE VREMENSKE RAZMERE – v hladnih in vetrovnih dneh vas v oblačilih iz bambusa ne bo prepihalo, varni boste tudi pred žgočim soncem; omogoča vam kar največje udobje v vseh klimatskih razmerah, prav tako ščiti tudi pred UV-žarki, saj izloča 98 odstotkov škodljivih UV-žarkov.

Oblačila iz bambusa so primerna za športnike ali za vsakdanjo rabo. Storite nekaj dobrega zase in za naravo – izberite bambusovo perilo blagovne znamke ZUJA!

 

 


 
Strinjam se

Stran za delovanje uporablja piškotke.

} }